Volledig gamma dakoplossingen onder één dak

Ontdek de toppers van BMI Group op Belgian Roof Day

Als grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa kan de BMI Group – met Decra, Icopal, Monier en Klöber – natuurlijk niet ontbreken op Belgian Roof Day. Met hun totaalpakket aan daksystemen hebben de dochterondernemingen voor elk dak de gepaste oplossing in huis.

Decra®: slimme lichtgewicht daksystemen 

Decra® biedt een ruime keuze in stalen dakpannen voor daken met een helling vanaf 12°. De pannen zijn licht in gewicht, hebben een hoge stormweerstand en een waterdichte afdekking, zijn inbraak- en vandalismeveilig en kunnen in korte tijd geplaatst worden. Voor een dak met exclusief karakter is het type Decra® Elegance afgewerkt met een duurzame uv-bestendige poedercoating verkrijgbaar in fraaie matte of glanzende kleuren. De geluidwerende dakpan Decra® Elegance Acoustic is dan weer uniek in haar soort. Dankzij haar dubbelwandige gelamineerde stalen kern zorgt ze voor een zeer sterke geluidsreductie en een veeleisend comfort. Het nieuwste type dakpan, Quadro by Icopal, heeft een moderne en strakke uitstraling voor hedendaagse woningen. Het systeem kan gemakkelijk geplaatst worden en weegt slechts 1/7de van een betonnen dakpan. Dit maakt Quadro by Icopal ideaal voor het waterdicht maken van elk hellend dak.

Icopal: betrouwbare én ecologische daksystemen voor nieuwbouw en renovatie

Icopal presenteert Parafor Solo GS NOx-Activ. Deze betrouwbare dakbaan uit SBS-elastomeerbitumen zuivert de lucht van vervuilende NOx-deeltjes. De afwerking met Noxite-korrels werkt onder invloed van uv-stralen als katalysator en breekt vervuilende stoffen af. Zo kunnen bedrijven, maar ook particulieren op eenvoudige wijze een bijdrage leveren aan een schone en duurzame wereld. Voor dakrenovatie stelt Icopal Thermosolo GS voor. Overlagen van oude dakbedekking is met deze flexibele toplaag zeer eenvoudig. De speciale onderzijde garandeert een uitstekende hechting en zorgt voor permanente dampdrukverdeling. Blaasvorming tussen oude en nieuwe dakbedekking is zo uitgesloten.

DNH-V van Monier: absolute winnaar in snelheid en techniek 

Op de stand van Monier pakt BMI Group uit met een dakpaninnovatie van formaat. Want ook al ziet de nieuwe DNH-V er op het eerste gezicht hetzelfde uit als het succesmodel DNH; Monier heeft stevig gesleuteld aan de essentiële details. De DNH-V heeft zo dezelfde stijlvolle uitstraling als zijn voorganger, maar is een onbetwiste nummer één op het vlak van techniek en snelheid in plaatsing.

WALLINT® T100 SK² van Klöber: robuust dampscherm voor buitentoepassingen

Het dampscherm WALLINT® T100 SK² (klasse E3 volgens TVN 251) van Klöber is ideaal om onder PIR/PUR-sarkingisolaties te gebruiken. Het kent een hoge dampdiffusieweerstand (Sd-waarde) dankzij zijn alucachering, een zeer goede luchtdichtheid dankzij de verlijming van twee geïntegreerde zelfklevende banden, een uitzonderlijke weerstand tegen scheuren tot 950 N/5 cm en is perfect resistent tegen slagregen.

Praktisch:

Bezoek de verschillende stands van BMI Group op 30 november:

Decra: stand 31

Icopal: stand 25 

Monier: stand 81 

Klöber: stand 24
 

Contacteer ons
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Over BMI Belgium

BMI Group is met meer dan 165 jaar ervaring wereldwijd de expert in roofing en waterproofing. De activiteiten van BMI Belgium worden gekenmerkt door persoonlijk advies en klantvriendelijke dienstverlening, naast de waaier aan dakoplossingen en waterafdichtingen die allemaal te vinden zijn onder hetzelfde dak.

De afdeling Icopal focust op alle oplossingen in waterdichting: bitumen, synthetische of vloeibare afdichting voor platte daken en andere toepassingen. De producten uit het Icopal-gamma onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid. Met haar researchafdeling investeert Icopal in milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak van haar producten. Ook voor functionele daken (groendaken en luchtzuiverende daken) heeft Icopal de volledige dakopbouw in huis.

Monier is een totaalleverancier voor hellende daken, van keramische- en betondakpannen tot stalen dakpanelementen. Naast een breed gamma dakpannen biedt Monier ook een compleet assortiment aan daksysteemcomponenten, voor elk dakonderdeel en perfect afgestemd op de dakpannen met bijhorende prestaties. U vindt bij ons een compleet daksysteem. Monier ontwikkelt en produceert al deze componenten bovendien zelf in eigen huis.