Snelle en eenvoudige simulatie van nieuw dak met de Icopal Decra foto app

Snelle en eenvoudige simulatie van nieuw dak met de Icopal Decra foto app

Simulatie met de Decra foto app

De beslissing om een nieuw dak te leggen of te renoveren is gemaakt, maar er is nog twijfel over welk type dakpan het beste bij het huis past. Decra, één van de merken van Icopal, producent van waterdichte oplossingen voor platte en hellende daken als onderdeel van de BMI Group, biedt hiervoor een oplossing. De gratis Decra foto app helpt te visualiseren hoe het huis eruit ziet in een nieuw Decra-jasje. Gaat de voorkeur uit naar de Classic of Elegance dakpan, in een terracotta of grafiet kleur?

De app is zeer eenvoudig te gebruiken. De gebruiker neemt een foto van het dak dat gerenoveerd of vernieuwd moet worden en geeft de vorm en afmetingen van het dak in. De applicatie stelt vervolgens verschillende types en kleuren van dakpannen voor. De app biedt bovendien uitgebreide informatie over de producten die geselecteerd kunnen worden voor de simulatie. Onder andere een volledig portfolio, technische gegevens, video’s en voorbeeldfoto’s zijn erop terug te vinden. 

Even later komt het eindresultaat met de dakpan naar keuze tevoorschijn. De gebruiker kan de foto delen via mail, Facebook of Twitter en wie helemaal overtuigd is van het resultaat kan onmiddellijk een offerte opvragen. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Decra, het innovatief daksysteem

Decra, biedt een brede keuze in lichtgewicht dakpannen in meerdere profielvormen in vele kleuren en afwerkingen.

De dakpannen bieden een aantrekkelijke en budgetvriendelijke oplossing voor daken met een dakhelling vanaf 12°. De dakpannen, die maar 1/7e het gewicht van traditionele dakpannen wegen, zijn samengesteld uit meerlaags gecoat en thermisch verzinkt staal, maar hebben dezelfde uitstraling als traditionele dakpannen. De dakpannen kennen daarnaast nog heel wat andere voordelen: ze worden gekenmerkt door een milieuvriendelijk productieproces, een hoge stormweerstand, een waterdichte afdekking, ze zijn inbraak- en vandalisme-veilig en kunnen in een korte tijd geplaatst worden..

Groot aanbod dakpannen

Het merk biedt de keuze uit vijf verschillende types dakpannen.

-        De Decra Classic: het originele lichtgewicht daksysteem met een perfecte dakpanvorm, met de uitstraling van traditionele stenen dakpannen. Dit systeem is beschikbaar in zes verschillende kleuren.

-        De Decra Elegance werd geïntroduceerd als variant op het Decra Classic daksysteem, in vijf ultragladde satijn matte of drie hoogglanzende kleuren. 

-        De Decra Stratos kent een eenvoudig, vlak gelijnd design met het uiterlijk van dakleien. Er is keuze uit drie verschillende kleuren.

-        het Quadro by Icopal daksysteem, voor een zeer moderne, vlakke en gladde uitstraling.

-        het Decra Oberon daksysteem voor een natuurlijke en traditionele tegelpanvorm. Dit systeem creëert het karaktervolle uitzicht van een authentiek tegelpannen dak. Er is keuze uit twee verschillende, uniek gemixte kleuren.  

Bezoek Icopal op Batibouw op de stand van BMI (Braas Monier Icopal): Stand 303, Paleis 5.

Contacteer ons
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Over BMI Group

BMI Group is ontstaan uit de fusie tussen Icopal en Braas Monier.

Icopal is dé fabrikant van een breed assortiment aan dakbedekking voor ieder dak. Tot het gamma behoren bitumen, dakpannen en synthetische dakbedekking voor platte en hellende daken. De producten van Icopal onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid. Met haar researchafdeling investeert Icopal in milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak van haar producten.

Braas Monier is een totaalleverancier voor hellende daken. Naast een breed assortiment dakpannen levert Monier een compleet assortiment aan daksysteemcomponenten. Voor elk dakonderdeel en perfect afgestemd op de dakpannen met bijbehorende prestaties, kortom alles voor een compleet daksysteem. Monier ontwikkelt en produceert alle producten zelf in eigen huis. 

Dankzij de fusie biedt de BMI Group voortaan een totaalpakket voor daksystemen aan. BMI Group is de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa. Met meer dan 165 jaar ervaring is BMI Group marktleider in dakbedekking en waterdichte oplossingen. BMI Group heeft zijn hoofdkantoor in Londen en heeft circa 11.000 medewerkers in meer dan 40 landen wereldwijd.