Bij BMI Group beleeft de bezoeker het dak in virtual reality

 

Alle oplossingen onder één dak

Het dak is het onderdeel van de woning waar we letterlijk het verst van verwijderd staan. Het is de toplaag van een gebouw, waar we enkel vanop een afstand naar kunnen kijken. BMI Group, de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa, zorgt er op Batibouw voor dat de bezoeker dichter bij het dak kan komen en het echt kan beleven. Met behulp van een VR bril, kan hij vijf verschillende soorten daken 360° rondom rond bewonderen. Er vallen mooie prijzen te winnen, als hij uit een formulier met keuze uit 11 verschillende soorten daken en dakoplossingen, de 5 types uit de VR-film kan herkennen. Bij BMI Group zijn namelijk alle soorten daken en dakoplossingen voor platte én hellende daken onder één en hetzelfde dak terug te vinden. En dat kan de bezoeker met eigen ogen op Batibouw zien en ervaren.

Van dakterras tot eigen plantentuin, een dak om te beleven!

Voor BMI Group gaat het perfecte dak bovendien verder dan een combinatie van de juiste producten. Een dak beschermt niet enkel de mensen die eronder wonen, slapen en leven tegen de regen, het kan ook aangepast worden aan specifieke noden en wensen van de bewoners. Zo kan het dak energie opwekken of zelfs een echt kunstwerk vormen en de identiteit van de bewoners mee vormgeven. Het kan fungeren als dakterras waar vrienden en familie samen ontspannen of een plaats zijn om eigen planten te kweken en tot rust te komen. Een dak kan je zo echt beleven. En hoe kan de bezoeker dit beter ervaren dan er dankzij virtual reality bovenop te staan?

Een reis naar het dak van de wereld

Elke deelnemer aan de BMI VR Experience gaat naar huis met een BMI regencape, dat net zoals het dak boven ons hoofd, bescherming biedt tegen allerlei weersomstandigheden. Ook handige stormparaplu’s worden na de wedstrijd verloot. Maar, dé gelukkige winnaar krijgt de kans om het dak op een compleet andere manier te beleven. Hij wint een reis voor twee naar de Himalaya in Nepal, het dak van de wereld!

Contacteer ons
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Over BMI Belgium

BMI Group is met meer dan 165 jaar ervaring wereldwijd de expert in roofing en waterproofing. De activiteiten van BMI Belgium worden gekenmerkt door persoonlijk advies en klantvriendelijke dienstverlening, naast de waaier aan dakoplossingen en waterafdichtingen die allemaal te vinden zijn onder hetzelfde dak.

De afdeling Icopal focust op alle oplossingen in waterdichting: bitumen, synthetische of vloeibare afdichting voor platte daken en andere toepassingen. De producten uit het Icopal-gamma onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid. Met haar researchafdeling investeert Icopal in milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak van haar producten. Ook voor functionele daken (groendaken en luchtzuiverende daken) heeft Icopal de volledige dakopbouw in huis.

Monier is een totaalleverancier voor hellende daken, van keramische- en betondakpannen tot stalen dakpanelementen. Naast een breed gamma dakpannen biedt Monier ook een compleet assortiment aan daksysteemcomponenten, voor elk dakonderdeel en perfect afgestemd op de dakpannen met bijhorende prestaties. U vindt bij ons een compleet daksysteem. Monier ontwikkelt en produceert al deze componenten bovendien zelf in eigen huis.